Udvekslingselever søger værtsfamilier

Hey hey,
Vi er blevet kontaktet af firmaet AFS Interkultur, som søger værtsfamilier til 3 unge gymnasiestuderende (basketball spillere) fra 17. januar 2014 og indtil julen 2014.

AFS skriver følgende:

Kære FBBK

AFS Interkultur, der er en frivilligdrevet forening, som igennem en række udvekslingsprogrammer arbejder for at fremme interkulturel forståelse og læring på tværs af landegrænser, søger gode værtsfamilier til Mike fra Kina på 17 år samt Andrea og Miguel, der begge er 16 år og fra Columbia. De spiller alle basketball i deres fritid og kommer til Danmark i midten af januar og bliver et år frem til julen 2014, hvor de skal gå på danske gymnasier.

Det er vigtigt at vi finder gode værtsfamilier, der deler interesse og temperament med vores udvekslingstuderende, da det udgør det bedste fundament for en god oplevelse for begge parter. Da Mike, Andrea og Miguel alle er engagerede i Basketball, synes vi det er oplagt at bede om jeres hjælp til at sprede budskabet i jeres netværk, da der måske kunne være interesserede familier, der kigger med.

I er velkomne til at kontakte os hvis I har spørgsmål.

Med venlig hilsen / Kind regards

AFS Interkultur – Denmark
Nordre Fasanvej 111
DK – 2000 Frederiksberg
Phone: +45 3834 3300
Web: www.afs.dk

Mere info kan findes i denne flyer: Værtsfamilie flyer (Basket)

This entry was posted in Nyheder, Press and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.