Sommerbrev 2015

Sommerferien står lige for døren, og de sidste træninger er ved at finde sine afslutninger.

Vi håber naturligvis på en rigtig dejlig varm sommer, så vi kan mødes en hverdag eller weekend på basket på en af byens udendørs baner. Hold øje med klubbens Facebook-side, hvor der løbende vil komme opslag, hvis der bliver spillet basket udendørs.

Som de foregående år har første del af sæson 2015 været en travl tid, med masse af stævner og kampe over hele linjen. Men heldigvis er der mange frivillige kræfter, som tager sig tiden til, at alt dette kan lade sig gøre. Det er vi i bestyrelsen rigtig glade og stolte over.
Men vi kommer i sidste del af sæsonen til at mangle frivillige, og skal vi undgå at lukke hold, har vi brug for ekstra hjælp.

Træningerne starter for de fleste hold igen 10. august, men hold øje med Facebook eller klubbens hjemmeside, hvor vi vil holde jer alle opdateret med træningstider og kontaktpersoner for holdene.

FBBK cuppen vil igen være et stort tilløbsstykke lørdag d. 19 september, hvor vi igen skal bruge hal 2, 3, 4 for at have baner nok. Vi vil fra bestyrelsens side bede dig reservere denne dato. da vi har brug for din hjælp, til at lave et rigtig godt ungdomsstævne.

Ellers er der kun at ønske dig og din familie en rigtig god sommer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen FBBK

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.