Skovbakken på besøg på Bakkeskolen

Holdet var samlet på Bakkeskolen og klar til give Skovbakken kamp til stregen. Efter en god opvarming blev taktikken lagt. Det var vigtigt for os at få stoppet deres inside-spil, som vi havde en del problemer med sidst vi spillede mod Skovbakken.

1. periode
Skovbakken kom bedst fra start, men vi hang på så godt vi kunne, der blev kæmpet meget under kurven og Simon blev efter min mening snydt for mange fejl. Kom igen Simon, godt kæmpet.

Perioden slutter 11 – 18 til Skovbakken.

2. Periode
Vi kommer godt fra start og alle kæmper det bedste de har lært. Vi har stadig problemer med deres inside-spil men får gradvist bedre fat i deres centere. Angrebsspillet kører meget bedre og også 2 3´ere finder vej på tavlen.
Perioden slutter 35 – 38 til Skovbakken.

3. Periode
Vi kommer rigtig dårligt fra start og laver mange tåbelige fejl. Men heldigvis giver vi ikke op. Simon trækker to angrebsfejl i træk, AC sætter 12 ud af de 16 point der scores af os i denne periode, sådan. Anders sætter et rigtig presset skud som desværre kun bliver belønnet med 2 point. Fra bænken af lignede det 3 point. Godt skud.

Perioden slutter 51 – 61 til Skovbakken.

4. Periode
De første 4 min. er det Skovbakken der styrer spillets gang, men takket være 3´ere fra Søren og Lennert kom vi i gang. Vores forsvar gør det så godt at Skovbakken ikke scorer i 3 min. Men det gør vi, og 1½ min før tid er stillingen 80-80. De næste 3 angreb bliver vi fejlet og skal skyde straffekast. 5 ud af 6 mulige og stillingen er nu 85-80 til FBBK, 9 sekunder før tid. Skovbakken slutter af med at få foræret 3 straffeskud af dommeren da Søren låger deres store center helt rent. Kanon forsvar Søren.

Kampen slutter 85-82 til FBBK.

Godt spillet gutter.

FBBK Boxscore:
Anders Christiansen 28
Lennart Christensen 13
Søren Nielsen 13
Anders Jensen 11
René Jensen 10
Simon Brockhusen 8
Patrick Andreassen 2
This entry was posted in Referater and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.