Kampen mod AUS

Første kamp mod AUS havde ikke været en af vores bedste kampe, så vi var lidt spændte på hvad AUS ville stille med denne gang
AUS stillede med 8 friske tøser, så det så ikke for godt ud. Kampen ville nok som sidste gang være til vores fordel, men når så kræfter slippe op, så trækker de forbi os.

Og vi startede så lyn og torden. Bolde kom godt rundt, og vores fejl afleveringer var stort set lig nul. Herligt !! Men vi laver en del personlige fejl som giver AUS straffe hver gang. Men alligevel kommer 5 ud af 6 spillere kom på scoringstavlen i første periode.

Så første periode sluttede 18 – 10 til os.

Anden periode er en lidt rodet periode, og kampen vipper lidt frem og tilbage. Begge hold dækker godt op i deres forsvar, så det bliver ikke til de store scorings chancer og personlige fejl laves der heller ikke for mange af.

Perioden slutter 10 – 8 til FBBK.

Efter pausen kommer AUS på banen med ny energi, og vi er slet ikke klar til at tage imod dem. Vi får et par dumme fejl dømt mod os, og AUS kommer derfor en del til straffe linien, og vi får ikke rigtig blokket ud under kurven. Angrebet er for stille stående og vi kan ikke rigtig få deres forsvar lukket op igen. Men der er vilje og en enorm kamp gejst at spore hos tøserne i FBBK. De vil vinde denne kamp.

Periode slutter desværre 8 – 14 til AUS.

Sidste periode. “Det er vores kamp!” råber pigerne og gå på banen. Og det må det sandelig siges at det også ser ud til at blive. Lige som i første periode hvor vi startede med lyn og torden, starter vi igen.
Inden for 6 minutter får vi lagt 10 pinde i kurven, og AUS ser lige pludselig meget trætte ud.
Desværre laver vi en helt del fejl til sidst, og vi bliver måske også lidt fejl dømt, men AUS kommer ikke op på siden af os.
Cecilie må desværre se de sidste par minutter af kampen fra sidelinjen.
De sidste 2 minutter at kampen spiller vi den bare rundt får at få tiden til at gå, så da slut fløjtet lyder, rækker tøserne armene i vejret og danser rundt.

Sidste periode slutter 13 – 8 til FBBK og slut resultatet blev 49 -40 til FBBK. Godt gået tøser. Så mangler vi bare en kamp at vinde, før vi har indfriet vores forventninger.

FBBK Boxscore:
Cecilie Jørgensen 22
Maria Madsen 11
Mette Pedersen 10
Maja Brockhusen 4
Julie Gregersen 4
Rikke Bentzen
This entry was posted in Referater and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.