FBBK´s damer tog mod AUS i egen hule

Fredericia BasketBall Klubs damer i 2. division tog i lørdags imod AUS. Sidst damerne spillede mod AUS, blev det til et nederlag, men FBBK´s damer mente ikke det var en helt umulig opgave.
Kampen blev fløjtet i gang kl. 13.15 og der blev gået til vaflerne lige fra første sekund. Holdene fulgtes længe og FBBK trak sig ud af første periode med en lille føring på 22 – 18.

Anden periode blev en lidt rodet forestilling, hvor det flotte spil var lagt på hylden og der blev spillet lidt mere med musklerne i stedet for. For FBBK så det lige pludselig ud til at vi skulle slås med fejl problemer. Efter timeout blev der rettet op på spillet, men FBBK´s damer måtte indrømme at de var ved at løbe tør for energi.

AUS vinder anden periode med 12 – 14.

Pausen blev brugt godt, og alle var enig om at en sejr ville være den bedste julegave. Planen var at løbe AUS trætte i deres forsvar og komme til gode afslutninger, samt at bruge alle 24 sekunder i hvert angreb.

Det lykkes og FBBK vinder tredje periode med 12 – 9.

FBBK var nu foran med 5 point og det gav spillerne ny energi og nyt håb. Vi spillede nu som et vinder hold. Bolden blev flyttet rundt til de frie afslutninger og vores taktik i tredje periode bar nu sin frugt. Damerne kæmpede og ofrede sig for hinanden, alt hvad de gjorde virkede nu til perfektionisme.

FBBK vinder fjerde periode 18 – 9 og dermed hele kampen 64 – 50.

Tilskuerne klappede af spilerne og FBBK´s damer kan nu gå på juleferie med en sejr i bagagen.

FBBK Boxscore:
Katja Henriksen 24
Lise Rosendahl 12
Maja Brockhusen 12
Mette Pedersen 6
Cecilie Jørgensen 6
Vjolca Ramadani 4
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.