FBBK´s damer på hård tur til AUS

Fredericia Basket Ball Klubs 2. division damer måtte drage mod AUS med kun 5. spillere grundede mange skader i FBBK`s dame trup.
AUS er et svært hold at spille mod, da de har mange spillere i deres trup, og har været noget mere heldige hvad der angår skader.
Banen i AUS er ikke den mest optimale bane at spille på, så FBBK`s damer ville komme på en meget svær opgave.

Planen ville være at holde AUS`s næsten to meter høje center spiller fra at komme i gang med sit gode spil. Dette lykkes ikke helt i første periode, og FBBK måtte gå fra banen bagud 17-16.

FBBK prøvede i anden periode at få deres små hurtige spillere ind under AUS’ kurv, og derved lokke AUS’ center spillere væk fra deres egen kurv, og når de høje spillere så kom ud i feltet skulle der sættes en eller to screeninger, så vi kunne få vores skytter fri. Det lykkes rigtig godt og AUS var lige pludselig et hold i opløsning. De skændes med dommeren og indbyrdes, og det udnyttede FBBK.

Pausestillingen var 27-31 til FBBK.

AUS kom aldrig ind i kampen igen, og FBBK`s damer blev ved med at sende deres små drible stærke spillere ind under kurven, og blev der lukket under kurven, blev bolden sendt ud til en skytte som i ro og mag kunne sende bolden i kurven.

AUS forsøgte med et pres spil mod slutningen af fjerde periode, men da var det for sent for AUS og FBBK kunne trætte, men med et smil, gå fra banen med en sejr på 58-65.

FBBK Boxscore:
Katja Henriksen 34
Mette Pedersen 11
Lise Rosendahl 10
Cecilie Jørgensen 8
Camilla Zink 2
This entry was posted in Referater and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.