Drømmen der brast!

Historien: Fredericia Basketball klubs senior herrer var nået til 1/8 finalen i Pokalturneringen.Kulissen: Fredericia Idrætscenter, Hal 3.Hallen var fyldt, tempoet højt, og der var lagt op til basket i en scene som ikke set i lang tid for FBBK, med banner og en hel langside fyldt op med tilskuere, tilskuere som ikke ville kunne gå skuffet hjem, med andre grunde end at, på selve dagen var dagens modstander, Lundergaard, den bedre af de to hold.

Fra kampstart af var begge hold tændte og klar, men det skulle vise sig at det var Fredericia der fik den bedste start på kampen og bringer sig foran 23-10 i de første seks minutter. Lundergaard finder deres rytme og hænger derefter godt i og perioden ender 27-17 til Fredericias fordel.

Begge hold starter meget jævnbyrdigt i den efterfølgende periode, uden egentlig at markere sig over for det andet hold, intensiteten er høj, gejsten ligeså. Begge hold spiller flot og sprudlende og det er en retfærdig stilling ved pausen, 52-43 til Fredericias favør.

Ved 3. periodes start ses det hurtigt at det er et nærmest forvandlet hold Lundergaard kommer med, mere aggressive, mere intense og mere vilje, det er også med til at give dem et 11-2 run mod F redericia, og dermed er kampen helt lige. Det mærkes tydeligt at Fredericia er et 3. divisions hold der møder et 2. divisions hold, tempoet bliver taget op på et niveau der hurtigt får de fleste FBBK spillere til at halse efter vejret og det resulterer også i at stillingen er 64-63 til Lundergaards fordel.

4. periode mærkes det hurtigt at FBBK er løbet tør for energi, og stille men sikkert trækker Lundergaard fra. FBBK prøver at kæmpe sig tilbage, med helbanepres, med hurtige spillere på banen, med store spillere, men lige lidt hjælper det, Lundergaard sidder solidt på kampen og styrer begivenhederne. Lundergaard kan velfortjent trække sig tilbage som sejrsherrer af den pokalkamp som ender 75-88 til Lundergaards fordel.

En stor tak skal lyde fra spillerne til de folk, som tog sig tid til at komme ud i hallen, og bakke dem op, det var virkelig med til at påvirke spillerne i en positiv retning.

FBBK Boxscore:
Anders Christiansen 30
Henrik Gundersen 12
Anders Jensen 11
Søren Nielsen 6
Kurt Holst 4
Simon Brockhusen 4
René Jensen 3
Patrick Andreassen 3
Martin Madsen 2
This entry was posted in Referater and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.