Drengene på besøg i Haderslev

Lørdag d. 28. november var Fredericias drenge på besøg i Haderslev. En kamp der lå meget tidligt, så vi drog alle fra Fredericia kl. 7.15 om morgenen.
Det var ikke alle der var helt vågne, men efter at have stået i kulden og ventet på at Haderslev Idrætscenter blev åbnet var alle vidst klar til at spille.

Fredericia var klar på kamp, men Haderslev var en værdig modstander. Allerede efter 1. periode er Haderslev foran 15 – 8. Det går dog bedre for Fredericia i 2. periode hvor de reducerer Haderslevs føring til 19 – 18, og vinder tilmed den periode. Det må også siges at være Fredericia flotteste.

3. periode er også rigtig flot, og får faktisk Fredericia foran. Vi går til sidste periode med en føring på 26 – 25.

I 4. periode kommer Haderslev stærkt igen og Fredericias forsvar smuldrer en smule. Dette gør, at Haderslev vinder kampen 41 – 37. Fredericia kæmper til det sidste og man må sige, at de spillede en flot kamp alle sammen.

Kampen vidste at ting som straffe, forsvar og sammenspil i pressede situationer er noget der skal arbejdes mere på, så drengene er klar til at vise Haderslev hvem der bestemmer, næste gang de møder dem.

FBBK Boxscore:

Morten Baxter 12
Erblin Ramadani 6
Malthe Hilmon 6
Kristian Jørgensen 6
Camilla Zinck 4
Christopher Jørgensen 3
Alexander Thomsen 0
Victor 0
This entry was posted in Referater and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.