Ærgeligt nederlag til Vejle!

Fredericia var sat meget op til lokalkampen mod Vejle og kommer også rigtig godt fra start ved at vinde 1. periode 19-11. Fredericia dækker rigtig godt forsvar og får flere steals, som resulterer i fastbrakdunks og nemme point.

I 2. periode er spillet dog vendt 180 grader, hvor Vejle nu kommer nemt til scoringer og Fredericia har svært ved at komme til afslutninger og scorer kun sølle 9 point i 2. periode.

Meget bedre bliver det heller ikke i 3. periode og ved indgangen til 4. periode er Fredericia bagud med 8 point. Holdet er dog optimistisk og kampen er stadig helt åben.

Vejle lægger ud med 2 hurtige scoringer i 4. periode og Fredericia er nu nede med 12 point 51-39 og det begynder at se svært ud for Fredericia. Dette forspring på 10-12 point holder Vejle i længere tid, men Fredericia bliver ved med at kæmpe og holder gejsten.
Da der mangler 2 minutter af 4. periode ved stillingen 61-49 får Fredericia pludselig det run, som måske kan vende kampen. Anders Jensen sætter en tre’er og bliver tilkendt bonusstraffe, som han dog misser.

I næste angreb sender Anders endnu en tre’er af sted og trækker endnu en fejl, hvilket udløser 3 straffekast. Vejle formår ikke at score og efter et par hurtige scoringer af A.C og Kurt Holst er stillingen nu 61-58 til Vejle.

Med 12,8 sek. tilbage på skuduret bliver A.C skubbet ud over baglinjen efter en forsvars-rebound og da Vejle har holdfejl, får Fredericia 2 straffe. A.C sætter dem begge. Men da Vejle spiller bolden ind på banen får de rutineret afleveret den rundt uden Fredericia kan komme til at fejle og kampen ender 61-60 til Vejle.

En rigtig god kamp mod et meget stærkt Vejle-mandskab. Meget ærgerligt nederlag, som kunne have gået begge veje. Holdet bliver bedre og bedre og der er en klar fremgang at spore i forhold til holdets forrige kamp mod Århus BF.

Næste kamp bliver på onsdag i pokalens 1/8-finale i hal 3, hvor FBBK stadig er ubesejrede.

Periodecifre:
1. periode 11-19
2. periode 19-9
3. periode 17-11
4. periode 14-21

FBBK Boxscore:
Anders Christiansen 24
Søren Nielsen 14
Anders Jensen 8
Kurt Holst 6
Henrik Gundersen 4
Simon Brockhusen 2
Patrick Andreassen 0
René Jensen 0
Jesper Lundsgaard 0
This entry was posted in Referater and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.