2. Division damerne fik besøg af Kolding

Vi gik lidt og kiggede på hinanden inden kampen skulle i gang. Kolding ligger i toppen at 2 div. og vi havde fået et par store øretæver i vores tidligere kampe mod dem.
Men lørdagens kamp havde givet os en del selvtillid, så vi stillede med samme 9 spillere og aftalen lød på at vi bare skulle give den gas fra starten. Hold da helt fast hvor gik det godt. Vores forsvar virkede rigtig godt og vi reboundede som gale. Det var vores bane og bold. Angrebsmæssigt gik det også godt, alle systemerne blev prøvet af og de virkede. Vi var også så heldige at vi havde tilskuere på, og de fik da ikke kampen til at blive mindre kedelig.

Også i denne kamp kunne vi alle se at det kæmpe arbejde som alle spillerne havde gjort i løbet af sæsonen op mod jul og i juleferien, nu belønnede sig.

Ser vi på resultat, så må vi desværre konstatere at vi tabte kampen. Dette kan vi ikke lave om på. Hvis man skal sætte fingeren på et bestemt punkt, kan man sige, at 3 ramte straffe ud af 15 skud, vist fortæller det hele.

Holdet er ikke til en placering i bunden af 2 div. som det ser ud nu, de spiller jo som en drøm. Fortsætter dette flotte spil, vil vi inden udgangen af sæsonen ligge i top 3.
Flot spil tøser.

Kampens resultat 35 – 39 til Kolding.

FBBK Boxscore:
Sara Feddersen 16
Katja Henriksen 10
Anja Elliot 4
Julie Gravesen 2
Cecille Jørgensen 2
Lise Rosendahl 1
Maja Brockhusen 0
Mette Petersen 0
Henriette 0
This entry was posted in Referater and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.